Detroit 2011: Ford Vertrek Concept

Ford a lansat la Salonul Auto de la Detroit 2011 Ford Vertrek Concept, o mixtură interesantă între noul Ford Focus şi Ford Kuga.

Detroit 2011: Ford Vertrek Concept Detroit 2011: Ford Vertrek Concept

Cel mai probabil Ford Vertrek Concept prefigurează viitorul Ford Kuga. Este foarte interesant de observat mixtura de design dintre noul Ford Focus şi actualul Ford Kuga, rezultatul fiind un crossover de dimensiuni relativ reduse destinat persoanelor tinere şi dinamice.

Ford Vertrek Concept este propulsat de un motor nou de 1,6 litri EcoBoost în patru cilindrii, echipat cu tehnologia Start/Stop, ceea ce va determina un consum de carburant scăzut. Pentru versiunile europene ale viitorului model bazat pe Ford Vertrek Concept vor fi disponibile şi motorizări diesel, echipate, de asemenea cu tehnologia Start/Stop. Oficiali Ford au declarat cu ocazia lansării conceptului Ford Vertrek că, până în 2013, 90% din întreg portofoliul Ford vor fi echipate cu sistemul Start/Stop.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.