Devium Dash - sau noul gadget auto pentru fanii iPhone

Ai un iPhone şi vrei să-l foloseşti pe post de radio-CD în maşină? O poţi face simplu cu noul gadget auto Devium Dash. Iată în continuare despre ce este vorba.

Devium Dash iti transforma iPhone-ul in radio-CD in masina! de pe tare.ro

Gata, de acum îţi poţi folosi mult mai uşor iPhone-ul în maşină, ba chiar poţi arunca la gunoi sistemul audio din fabrică, deoarece noul gadget auto Devium Dash îţi permite să-ţi transformi iPhone-ul în... instalaţie multimedia audio.

Cei de la Devium au realizat că producătorii auto se adaptează prea greu noilor gadgeturi, iar sistemele multimedia de pe majoritatea maşinilor noi oferă cel mult interfaţă Bluetooth cu telefonul personal. În plus, ce te faci în privinţa maşinilor vechi, ale căror sisteme audio nu au nici un fel de conectivitate cu smartphone-urile moderne?

Ei bine, Devium Dash îşi propune să elimine aceste neajunsuri şi să uşureze conectivitatea dintre iPhone şi maşină. Mai mult, având în vedere că un iPhone îţi permite să te joci cu o mulţime de aplicaţii, de la muzică şi radio până la GPS şi multimedia, devine clar că noul gadget e un rival de temut pentru sistemele multimedia sofisticate ale maşinilor scumpe.

Un lucru inedit este modalitatea extrem de simplă de integrare a iPhone-ului în acest dispozitiv, eliminându-se inconveninentul cablurilor sau a descărcării rapide a bateriei dacă se apelează la conectivitate Bluetooth. Ba mai mult, proiectanţii afirmă că, prin intermediul Devium Dash, te poţi conecta chiar şi la calculatorul maşinii - deci pot fi controlate din iPhone anumite funcţii, de la climatizare până la diverse alte setări.

Noul gadget auto este aşteptat pe piaţa americană din luna iunie a acestui an, la început fiind compatibil doar cu iPhone, dar ulterior vor fi disponibile şi versiuni cumpatibile cu alte tipuri de smartphone-uri. Preţul de bază estimativ pentru Devium Dash se cifrează la 300 USD, la care se mai adaugă 50 USD pentru o instalare profesionistă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.