Dhiaa Al-Essa - cel mai tânăr "colecţionar" de supermaşini

Cel mai tânăr colecţionar de supercaruri are 21 ani, iar în garajul său găsim nu mai puţin de 30 de bolizi, a căror valoare se ridică la peste 5 milioane de euro.

Dacă v-aţi întrebat cu ce se ocupă Dhiaa Al-Essa de are în garajul personal o aşa flotă de supermaşini, acesta nu este decât un inginer student, dar fiu al unui miliardar din Arabia Saudită.

VEZI AICI SUPERCARURILE LUI DHIAA-AL-ESSA!

Pasionat de supermaşini ca şi fiul său , acesta i-a cumpărat lui Dhiaa, până acum, 4 Ferrari, 5 Porsche, 3 Lamborghini, 2 Rolls-Royce şi un Mercedes SLR McLaren. Iar pentru aniversarea de 22 ani, acesta i-a pregătit un cadou în valoare de 4 milioane de euro. În ce constă cadoul? Bineînţeles că în cele mai noi şi mai exclusiviste supercaruri precum Koenigsegg Agera, un Ferrari 599 GTO Roadster şi cireaşa de pe tort fiind Bugatti Veyron Super Sport.

Tânărul student împreună cu prietenii săi aleg să-şi petreacă vacanţa de vară în locuri ca Londra, Montreal, Las Vegas sau New York, unde se pot distra cu bolizii din garaj.

"Îmi place viteza, dar limita în Arabia Saudită este de 75 mile pe oră, aşa că eu sunt destul de limitat. Atunci când voi primi Bugatti-ul, sper să-l pot duce în Germania unde il voi putea conduce cât de rapid voi putea. Mercedes McLaren SLR este favoritul meu. Îmi place modul în care arată şi se conduce, şi este de asemenea cea mai de încredere maşină la temperaturi de 50 grade." declară Dhiaa.

Printre supercarurile deţinute de Dhiaa-Al-Essa, se mai numără şi un Ferrari 458 Italia galben, care, din nefericire, a sfârşit într-un incendiu produs la un depozit de pe aeroportul Heathrow (vezi VIDEO-ul de pe gtboard.com).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.