Diatto GT Ottovù

Anul trecut, la Geneva, Zagato a prezentat două modele exclusiviste, care au primit multe aprecieri. Rezultatul: vor fi produse într-o serie limitată de 99 exemplare.

Diatto GT Ottovù Diatto GT Ottovù
Se pare că încercarea de înviere a numelui Diatto a avut succes, deoarece Zagato a primit deja suficient de multe comenzi. Maşina, apărută anul trecut la Salonul de la Geneva şi prezentată deja pe promotor.ro, urmează să fie construită într-o serie limitată de 99 de exemplare, sub denumirea Diatto GT Ottovù.

Conform italiaspeed.com, motorizarea V8 de 4,6 litri va beneficia de compresor mecanic şi de know-how-ul motoriştilor Cosworth şi Roush, astfel că puterea va fi de 530 CP, cu posibilitatea unui upgrade până la 650 CP. Proiectanţii anunţă un demaraj 0-100 km/h sub 4 secunde, în condiţiile în care motorul ar urma să fie conform normelor de poluare Euro 5. Raportul de numai 2,75 kg/CP îi va permite coupe-ului de patru locuri să atingă viteze de 300 km/h, în timp ce sistemul de frânare Brembo asigură o distanţă de oprire de la 100 km/h de numai 33 metri. Deocamdată, nici o informaţie despre cât va costa o astfel de bijuterie exclusivistă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.