Dieselgate: Volkswagen a anunţat când va începe rechemarea în service pentru modelele diesel afectate

Matthias Müller, noul CEO Volkswagen, a declarat că recallul pentru scandalul Dieselgate va începe în lunile următoare. Avem detalii mai jos,

Dieselgate: Volkswagen a anunţat când va începe rechemarea în service pentru modelele diesel afectate Dieselgate: Volkswagen a anunţat când va începe rechemarea în service pentru modelele diesel afectate

Rechemarea în service (recall) pentru modelele diesel afectate de scandalul Dieselgate în care e implicat Grupul Volkswagen va începe în ianuarie 2016, a declarat Matthias Müller, noul CEO al companiei germane, pentru publicaţia germană Frankfurter Allgemeine Zeitung, citată de Automotive News.

Müller a continuat, spunând că operaţiunea, care implică peste 11 milioane de maşini la nivel global, ar trebui să se încheie până la sfârşitul lui 2016.

„Dacă totul merge conform planului, putem începe recallul în ianuare”, a spus declarat şeful Volkswagen pentru ziarul german. „Toate maşinile ar trebui să fie reparate până la sfârşitul lui 2016”, a completat el.

Conform Automotive News, informaţia este valabilă doar pentru vehiculele vândute în Europa.

Îţi reamintim că scandalul Dieselgate are implicaţii şi în România, unde au ajuns 105.000 de maşini cu motoare diesel Euro 5 din familia EA 189. Poţi să verifici aici dacă maşina pe care o deţii va fi rechemată în service.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.