DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

Apar noi informaţii în scandalul Dieselgate

DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice DIESELGATE. Peste 3,6 milioane de VW, Skoda, Seat şi Audi echipate cu acest motor vor necesita modificări mecanice

Peste 11 milioane de autovehicule VW, Seat, Skoda sau Audi sunt afectate de scandalul Dieselgate, însă noi informaţii apărute în piaţă susţin că rezolvarea probemei va fi puţin mai complicată decât se anunţa.

DIESELGATE, de la A la Z. O analiză completă marca ProMotor, unde afli tot ce trebuie să ştii despre scandalul momentului

Fiat atacă Dacia Logan cu noul Tipo - GALERIE FOTO şi VIDEO

Oficialii germani sugerează că 3,6 milioane de maşini vor avea nevoie de modificări mecanice. Ar putea fi vorba de varianta de 1,6 litri a motorului diesel EA189. Potrivit speculaţiilor anterioare, motoarele în cauză ar fi avut nevoie de injectoare noi.

ROVINIETE. Lista completă a punctelor fixe de verificare. Preţuri, amenzi, dar şi DETALIUL CARE TE POATE SCĂPA DE AMENDĂ

 

Şeful VW din Statele Unite a declarat ieri că soluţia ar putea consta într-o modificare a parametrilor convertorului catalitic sau într-un sistem de curăţare a emisiilor de oxizi de azot (NOx) pe bază de uree, sau chiar ambele variante. 

Matthias Müller, actualul CEO al concernului VW, a promis că toate maşinile grupului afectate de scandalul Dieselgate vor fi reparate până la sfârşitul anului viitor.

Dieselgate: Volkswagen a anunţat când va începe rechemarea în service pentru modelele diesel afectate

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.