Dilema jantelor pentru noul BMW M4: pe auriu sau pe negru? GALERIE FOTO

Piaţa aftermarket poate transforma radical orice maşină, singura limită fiind imaginaţia şi bunul gust al celor care aleg astfel de soluţii. De aici şi dilema: jante aurii sau negre pentru noul BMW M4?

Dilema jantelor pentru noul BMW M4: pe auriu sau pe negru? GALERIE FOTO Dilema jantelor pentru noul BMW M4: pe auriu sau pe negru? GALERIE FOTO

N-o să dezbatem prea mult asupra felului în care arată un BMW M4 atunci când este echipat cu un set de jante aurii şi atunci când este echipat cu un set de jante negre. Fiecare are preferinţele sale, însă o să vă întrebăm asta: voi pe care le-aţi prefera?

Înainte să ne daţi un răspuns, ţinem să vă spunem că jantele negre provin de la HRE şi eu denumirea de FlowForm, în timp ce jantele aurii sunt produse de MORR sub denumirea de VS53 Concave.

Aşadar, ce alegem din această dilemă a pieţei aftermarket? Auriu sau negru?

Sursa foto: Grubbs Photography / Facebook

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.