Din 1913 până azi, află cât ar fi costat maşina ta pe vremuri şi valoarea ei de’a lungul timpului

Calculator de preţuri în timp

Din 1913 până azi, află cât ar fi costat maşina ta pe vremuri şi valoarea ei de’a lungul timpului Din 1913 până azi, află cât ar fi costat maşina ta pe vremuri şi valoarea ei de’a lungul timpului

E foarte interesant să ştii cât costau maşinilepe vremuri. Să vezi că o maşină de 7.000$ era 290$ acum 104 ani. În 1950, valoarea unei maşini de 7.000$ azi era 700$, iar în 2000 era deja de 7 ori mai mare. Dinamica preţurilor în peste 100 de ani e fantastică şi arată cât de mult s-a shcimbat economia în funcţie de demografie, evoluţie şi obieciuri de consum.

 

IATĂ AICI CALCULATORUL CARE-ŢI SPUNE VALOAREA MAŞINII TALE ÎN TIMP

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.