Din 2015 vom avea mai multe camere video de verificare a rovinietelor

Numărul camerelor video care verifică, după numărul de înmatriculare, valabilitatea rovinietelor se va mări considerabil în cursul anului 2015, potrivit oficialilor CNADNR. Avem detalii mai jos.

Din 2015 vom avea mai multe camere video de verificare a rovinietelor Din 2015 vom avea mai multe camere video de verificare a rovinietelor

Numărul camerelor video de verificare a rovinietelor din România se va dubla în 2015, scrie Ştirile Pro TV. Potrivit sursei, care citează oficiali din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR), în numărul camerelor de supraveghere va creşte de la 33, câte sunt în prezent, la 74. 

Potrivit autorităţilor, această măsură a fost luată pentru că din ce în ce mai mulţi şoferi ştiu unde sunt amplasate camerele existente şi încearcă să le ocolească, evitând, astfel, plata rovinietei şi a amenzii.

Deocamdată nu se ştie unde vor fi amplasate noile camere, însă directul CNADNR îi asigură pe şoferi că acestea vor fi foarte greu de ocolit.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.