Din nou partener la Dakar 2011: VW Amarok

Volkswagen Amarok este autovehiculul care însoţeşte Raliul Dakar. În total, 45 de pick-up-uri vor pune, serios, umărul la treabă.

Din nou partener la Dakar 2011: VW Amarok Din nou partener la Dakar 2011: VW Amarok

De pe 2 până pe 16 ianuarie, pe parcursul Raliului Dakar, vor fi prezente şi patru echipe de la Volkswagen Motorsport care, laolaltă cu alte echipe, vor parcurge cei 9.000 de kilometri ai traseului ce străbate Argentina şi Chile.

Liniile de start şi de sosire sunt în Buenos Aires. Amarok va fi supus unui adevărat test pe parcursul raliului, pentru că va trebui să facă faţă oricărei încercări pe care această cursă dură i-o poate impune, indiferent că este utilizat ca autovehicul de cercetare pe secţiunile de concurs ale Raliului, ca automobil pentru presă sau ca si shuttle pentru echipa de la Volkswagen Motorsport.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.