Din pasiune pentru AMG. Un român a desenat un Mercedes care ar trebui să ajună la oficialii nemţi - GALERIE FOTO

Este Alias Automotive Designer pentru ...

Din pasiune pentru AMG. Un român a desenat un Mercedes care ar trebui să ajună la oficialii nemţi - GALERIE FOTO Din pasiune pentru AMG. Un român a desenat un Mercedes care ar trebui să ajună la oficialii nemţi - GALERIE FOTO

Românii sunt foarte talentaţi la desenat maşini. Cel mai recent proiect pe care l-am primit este acest Mercedes AMG C01 Vision desenat de Radu Teo. El este Alias Automotive Designer pentru mai multe branduri automotive. A studiat design-ul la liceu, iar după absolvire a primit o ofertă de job în domeniul auto din Germania, pe care a şi acceptat-o. Deşi se pricepe foarte bine la grafică nu are timp să participe şi la concursuri, însă în timpul liber mai schiţează maşini, precum acest AMG C01. 

GALERIE FOTO

Alte proiecte mai puteţi vedea aici

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.