Dinamica unui accident. Clipul care te va convinge de importanţa centurii de siguranţă - VIDEO

Departamentul de Transport şi Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi ...

Dinamica unui accident. Clipul care te va convinge de importanţa centurii de siguranţă - VIDEO Dinamica unui accident. Clipul care te va convinge de importanţa centurii de siguranţă - VIDEO

 

Departamentul de Transport şi Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi din SUA au produs acest videoclip în anul 1970, la doar câţiva ani după ce centurile de siguranţă au devenit un accesoriu obligatoriu pentru autoturismele noi. Clipul prezintă toate situaţiile periculoase care pot avea loc în timpul unui accident, dacă pasagerii nu poartă centură. Deşi este filmat acum mai bine de 40 de ani filmuleţul este atât de convingător, încât poate fi difuzat şi în zilele noastre. 


 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.