Dion-Bouton et Trepardoux

Licitaţia va avea loc pe 19 august la Pebble Beach California iar preţul de vânzare este estimat a fi între 1,5 şi 2 milioane de dolari.

Dion-Bouton  et Trepardoux Dion-Bouton et Trepardoux

Maşina este construită în 1884 în Franţa, are patru roţi, este pusă în mişcare de puterea aburului şi este numită evident după creatorii săi: De Dion-Bouton  et Trepardoux (aka La Marquis). Modelul este alimentat cu cărbuni, lemne şi hârtie şi poate atinge o viteză maximă de 60 km/h iar în istoria sa a mai avut doar doi stăpâni, cu perioade lungi de pauză. În 1988 maşina a fost câstigătoarea primei curse de maşini parcurgând traseul de 30 de km cu o viteză medie de 41,6 km/h.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.