DiRT 3 Review

Denumită iniţial Colin McRae: DiRT şi ulterior rebotezată doar DiRT (în urma trecerii în nefiinţă a faimosului pilot de raliuri Colin McRae), seria celor de la Codemasters a trecut prin mai multe faze, în încercarea de a-şi găsi o identitate proprie.

DiRT 3 Review DiRT 3 Review

Primul titlu DiRT a primit numeroase critici la vremea apariţiei pentru simplul motiv că, faţă de predecesorii din seria Colin McRae Rally, abandona ideea unui joc 100% dedicat raliurilor, în favoarea unei selecţii mult mai variate de întreceri motorizate pe teren accidentat. DiRT 2 a abordat o direcţie mult mai "americanizată", mai arcade, competiţia de sporturi extreme X-Games fiind favorizată în detrimentul raliurilor clasice.

DiRT 3 reuşeşte în sfârşit să găsească un echilibru între toate aceste elemente: există numeroase probe de raliu, dar şi întreceri pe circuit închis (cu maşini de raliu, camioane sau buggy-uri), X-Games dar şi o noutate - Gymkhana, un mod de joc în care trebuie realizate manevre cât mai spectaculoase cu ajutorul masinii pentru a acumula cât mai multe puncte. De asemenea, deşi Ken Block îşi face apariţia şi acum în joc (fie ca pilot concurent, fie ca voce ce oferă anumite indicii), prezenţa sa este mult mai discretă şi mai puţin agasantă decât în DiRT 2.

Citeşte mai multe pe www.go4games.ro!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.