Disco-ball smart fortwo electric

Cum ar fi să ai în garaj un disco-ball pe roţi? smart fortwo propune celor pasionaţi de disco şi bineînţeles de smart un smart fortwo disco-ball electric.

smart fortwo disco-ball electric este un concept interesant propus de cei de la Daimler, maşina fiind creaţia grupului de muzică electronică Apparatjik. Formaţia Apparatjik este compusă din basistul de la Coldplay , Guy Berryman, chitaristul de la A-Ha Magne Furuholmen, solistul Jonas Bjerre şi producătorul Martin Terefe.

Maşina va fi folosită în filmul Pixel City, dar şi într-un video clip al formaţiei Apparatjik.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.