Discovery cu numărul un milion va descoperi China

Land Rover Discovery cu numărul un milion a ieşit de pe linia de producţie.

Discovery cu numărul un milion va descoperi China Discovery cu numărul un milion va descoperi China

Pentru a celebra momentul, maşina va merge într-o "excursie" până în China. O echipă de patru oameni vor pleca la bordul Discovery-ul cu numărul un milion din Birmingham, Anglia cu destinaţia Beijing, China. Maşina va parcurge peste 12.800 de km în 50 de zile pentru a putea fi expusă la Salonul Auto din Beijing din luna aprilie.

Pe lângă călătorie, cei de la Land Rover speră să adune un milon de lire, adică 1,18 milioane euro, bani pe care-i va dona Crucii Roşi cu scopul de a rezolva problema apei potabile din Uganda.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.