Discovery România lansează emisiunea „2 nebuni pe 4 roţi” cu un trial off-road

Autor: Tudor Rus 11 sept. 2012 Știri auto

Pădurea din apropierea localităţii buzoiene a vibrat sâmbăta trecută, graţie motoarelor celor 28 de maşini înscrise în competiţia organizată de Discovery România, precum şi a sutelor de fani off-road care s-au înghesuit să savureze spectacolul.

De întreţinerea atmosferei îmbibate cu adrenalină s-au ocupat şi Gary Humphrey şi Bill Wu, din postura de prezentatori ai celei mai noi serii lansate de Discovery Channel. Cei doi au dat startul competiţiei şi au fost încântaţi să testeze limitele câtorva dintre maşinile de teren aduse la faţa locului de competitorii români. Cele două vedete Discovery au dat dovadă de o jovialitate extremă pe toată durata evenimentului, fotografiindu-se cu toată lumea, dând autografe şi fiind mereu gata să raspundă oricăror întrebări din partea publicului.

Ne-am bucurat foarte mult să vedem câtă pasiune pentru maşini şi off-road există în România! Am făcut schimb de experienţă cu şoferii intraţi în competiţie şi ne-am împrietenit cu întreaga comunitate. Sunt şoferi foarte buni, cu un talent înnăscut şi dornici mereu de aventură. Organizatorii – Rasty şi Floyota – sunt adevăraţi profesionişti cu care a fost o plăcere să lucrăm. Vrem să le mulţumim tuturor pentru deschiderea cu care ne-au primit şi pentru că ne-au împrumutat maşinile lor să ne facem de cap!„, au declarat Gary şi Bill la finalul competiţiei.

Pe lângă cele două manşe extrem de disputate ale competiţiei de off-road, spectatorii au putut admira în pauze demonstraţii tehnice de cea mai înaltă calitate. Într-o ravenă aflată în apropierea circuitului, adevăraţi monştri pe 4 roţi au arătat că legile fizicii pot fi păcălite de şoferi talentaţi şi maşini echipate corespunzător. La final, tot cei doi carsimatici prezentatori au fost cei care au înmânat premiile şi diplomele participanţilor la competiţie.

Show-ul „2 nebuni pe 4 roţi” combină pasiunea pentru maşini cu tehnicile de supravieţuire într-o singură emisiune, urmărindu-i pe Gary şi Bill în cele mai neprielnice locuri de pe planetă. Gary Humphrey este un fost membru al trupelor speciale britanice, în timp ce Bill Wu se autointitulează un mare pasionat auto care a participat la diverse competiţii pe patru roţi. În cursa lor de supravieţuire, tot ce au la îndemână este maşina botezază Ruby plus experienţa şi îndemânarea dobândite de-a lungul timpului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide