Discuţiile privind taxa auto nu sunt încheiate

Discuţiile cu oficialii CE pe tema taxei de primă înmatriculare nu sunt încă încheiate, iar autorităţile române sunt pregătite să modifice legislaţia la momentul în care cele două părţi vor ajunge la un punct comun, a declarat Vosganian.

Discuţiile privind taxa auto nu sunt încheiate Discuţiile privind taxa auto nu sunt încheiate
"Nu este închisă dicuţia cu Comisia Europeană pe tema taxei auto. Noi suntem pregătiţi să facem modificări legislative când vom conveni cu CE", a declarat ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian la un seminar pe teme energetice. El a adăugat că autorităţile europene nu pot trece la etapa a doua de infrigement în lipsa discuţiilor cu oficialii români.

Vosganian a afirmat, în luna septembrie, că discuţiile cu CE privind taxa de primă înmatriculare sunt aproape de final, după ce autorităţile române au trimis o nouă scrisoare de răspuns.

CE a anunţat că va iniţia procedura legală împotriva României în cazul taxei pentru prima înmatriculare, considerând că măsura nu respectă normele europene, în pofida discuţiilor intensive purtate cu autorităţile române.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.