Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen

Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen Dispar motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI. Cu ce la înlocuieşte Volkswagen

Grupul Volkswagen a anunţat că motoarele 1.4 TSI şi 1.6 TDI vor fi înlocuite, din 2017, de un nou propulsor, informează WorldCarFans.com

Aflat în prin scandal, VW va încercă să-şi spele reputaţia cu o nouă familie de motoare de 1,5 litri turbo, diesel şi benzină, de diferite puteri, care să înlocuiască actualele agregate de 1.4 TSI şi 1.6 TDI.

Anunţul a fost făcut la Salonul Auto de la Detroit ce către CEO-ul VW, Herbert Diess, care a adăugat că aceastea vor ieşi pe piaţă o dată cu noul VW Golf 7.

Vezi aici Maşinile Terminatorului. Cu ce se plimbă Arnold Schwarzenegger pe străzile din Beverly Hills

Motorul de 1.5 litri pe benzină va fi oferit împreună cu tehnologia de dezactivare a cilindrilor, precum şi sistem de injecţie directă şi un nou turbocompresor.

VW spune că noile motoare vor fi mai costisitoare pentru companie de produs, însă vor cântări mai puţin, iar consumul va fi mai redus.

Noua gamă de motoare VW de 1.5 litri vor fi oferite în diferite variante de putere pe toate mărcile grupului VW.

Nu este însă vorba despre un propulsor nou, fiind mai degrabă o modificare a motoarelor 1.4 TSI şi 1.6 TDI.

Citeşte şi 5 greşeli pe care le fac până şi cei mai experimentaţi şoferi

Citeşte şi Top 15 cele mai periculoase şosele din lume. GALERIE FOTO

Citeşte şi Pilotul automat reduce consumul? Dacă da, cu cât?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.