Dispare tipul de poliţă CASCO?

Maşina reparată pe RCA-ul propriu

Dispare tipul de poliţă CASCO? Dispare tipul de poliţă CASCO?

Decontarea directă, care-i per­mi­te şoferului păgubit să-şi repare auto­tu­rismul în baza propriei poliţe auto obli­gatorii (RCA), va scoate din bu­zu­na­rele românilor câteva sute de lei pe an, conform ZF.

 

De exemplu, Omniasig, a doua cea mai mare companie de asigurări ge­nerale după primele subscrise anul trecut, ofertează clauza de decontare directă la un tarif de 170 de lei pe an în cazul autoturismelor, potrivit ofertei transmise de Omniasig brokerului de asigurare Safety Broker.

Pentru auto­turismele electrice clauza de decontare di­rectă costă mai puţin, respectiv 140 de lei pe an.

Preţul creşte însă odată cu creş­terea capacităţii cilindrice a auto­ve­hiculului şi ajunge la 920 de lei pe an pen­tru un autotractor. Cel mai puţin pentru decontarea directă vor plăti pro­prietarii de motociclete, ATV-uri, res­pectiv 50 de lei pe an.

Pe de altă parte, pro­prietarii de scutere şi mopede vor fi ne­voiţi să scoată din buzunar 320 de lei pe an pentru clauza de decontare directă.

Sursă: Mediafax.ro

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.