Dispozitivele care atacă piaţa soluţiilor de navigaţie

Numărul de dispozitive de navigaţie vândute anul trecut în România ...

Dispozitivele care atacă piaţa soluţiilor de navigaţie Dispozitivele care atacă piaţa soluţiilor de navigaţie

Compania taiwaneză Mio Techonoly are o cotă de 25% pe piaţa locală de dispozitive de navigaţie, scrie Ziarul Financiar

Numărul de dispozitive de navigaţie vândute anul trecut în România a scăzut cu 15%, la circa 56.000 unităţi, iar valoarea pieţei de profil s-a redus cu peste 20%, conform estimărilor reprezentanţilor locali ai companiei taiwaneze Mio Technology, cunoscută ca unul dintre cei mai mari furnizori de sisteme de infotainment şi navigaţie auto din lume.

„Piaţa locală a soluţiilor de navigaţie a scăzut cu 15% în 2017 din punct de vedere cantitativ şi cu circa 22% din punct de vedere valoric”, a declarat Cosmin Dobranis, director de vânzări al Mio Technology pe pieţele din România şi Ungaria. El a explicat că principalul motiv pentru declinul pieţei dispozitivelor de navigaţiei este faptul că acum smartphone-urile sunt tot mai accesibile – rata de penetrare în rândul utilizatorilor de telefonie mobilă este de peste 60%, iar utilizatorii preferă să folosească aplicaţii mobile de navigaţie care au şi informaţii în timp real despre trafic.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.