Divas’ Rally - Citroen

Mihaela Rădulescu, Maria Dinulescu, Simona Gherghe, Daiana Anghel, Roxana Ionescu, Oana Paraschiv, Dana Rogoz, Andreea Patraşcu şi Laura Cosoi au luat startul la prima ediţie “Divas’ Rally”, o competiţie dedicată exclusiv femeilor.

Divas’ Rally - Citroen Divas’ Rally - Citroen

"Divas' Rally" este un eveniment de life style dedicat exclusiv femeilor, care combină placerea de a conduce cu aventura. Prima ediţie, programată în perioada 19-20 martie, a adunat la start nouă vedete feminine: Dana Rogoz, Maria Dinulescu, Simona Gherghe, Mihaela Rădulescu, Daiana Anghel, Roxana Ionescu, Oana Paraschiv, Andreea Pătrascu şi Laura Cosoi şi noua jurnaliste, pe post de copiloţi. Cele nouă echipaje au folosit maşini Citroen DS3.

Cele noua echipaje îmbarcate la bordul modelelor Citroën DS3 au mers pe ruta Bucureşti - Snagov - Ploieşti - Buşteni - Azuga, parcurgând, în total, 156 kilometri. "Divas' Rally" nu a fost un raliu în adevaratul sens al cuvântului, ci a fost un raliu de regularitate, care s-a desfăşurat pe drumuri publice, în condiţii de trafic normal.

DS3, primul model din gama DS a mărcii Citroën, este modelul pe care Mihaela Rădulescu, Maria Dinulescu, Dana Rogoz, Simona Gherghe, Daiana Anghel, Roxana Ionescu, Oana Paraschiv, Andreea Pătrascu şi Laura Cosoi l-au condus la prima ediţie a "Divas' Rally". La ediţiile următoare vor fi acceptate la start orice modele din gama Citroën, inclusiv vehicule istorice.

"Divas' Rally" 2011 a fost, de fapt, prologul pentru un eveniment care se va desfăşura în fiecare an de acum încolo şi care este dedicat tuturor posesoarelor de maşini Citroën. "Ideea acestui eveniment este de a descoperi trasee inedite din România, la volanul automobilelor Citroën. "Divas' Rally" va fi, de acum încolo, oportunitatea perfecta pentru fiecare femeie care are un Citroën să descopere pasiunea de a conduce, să-şi testeze limitele şi să viziteze cele mai şic locuri din România", a spus Didier Gerard, directorul Citroën România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.