Divizia Mopar a grupului Chrysler se extinde în Europa

Mopar, divizia grupului Chrysler care se ocupă de furnizarea pieselor de schimb şi de serviciile oferite clienţilor după cumpărarea unei maşini noi, se extinde în Europa. Toate modelele mărcilor Fiat, Chrysler, Alfa Romeo, Lancia şi Jeep vor intra sub umbrela Mopar.

Divizia Mopar a grupului Chrysler se extinde în Europa Divizia Mopar a grupului Chrysler se extinde în Europa

Grupul Chrysler, care e deţinut de Fiat, va extinde divizia Mopar în Europa. La fel ca în Statele Unite ale Americii, această divizie se va ocupa de toate serviciile post-vânzare ale grupului de mărci, precum relaţiile cu clienţii, garanţia şi furnizarea de piese originale pentru reparaţii.

Mai mult, Mopar va deveni marca furnizoare de accesorii originale pentru Fiat, Chrysler, Alfa Romeo, Lancia şi Jeep.

Expansiunea pe teren european a companiei de servicii a fost confirmată de către Pietro Gorlier, preşedintele Mopar, la lansarea primului model care va beneficia de accesorii Mopar - noul Fiat Panda 4x4.

Pe lângă accesorii originale, Mopar va oferi şi sistemul WiADVISOR, care poate diagnostica de la distanţă o maşină stricată şi poate descărca actualizări pentru programele maşinii. Acest serviciu va deveni disponibil anul viitor, atât în Europa, cât şi în America de Nord.

Numele Mopar a fost folosit pentru prima dată în 1937, când Chrysler a creat propriul antigel, însă a devenit cunoscut în anii ’60, când marca a construit maşini Dodge şi Plymouth cu mulţi cai putere sub capotă, aşa-numitele „muscle-cars”.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.