Doar 100 de exemplare: BMW X6M Design Edition

Autor: Oraan Mărculescu 04 oct. 2013 Știri auto

Pentru că, la Salonul Auto Frankfurt 2013, bavarezii au prezentat în premieră mondială noua generaţie BMW X5, se pare că premiera noului BMW X6 este lăsată pentru un alt salon de anvergură, Detroit 2014 sau Geneva 2014, deşi încă nu există o confirmare oficială în acest sens.

Totuşi, un mesaj oarecum clar despre finalul de carieră care-l aşteaptă pe actualul BMW X6 ne este oferit de această ediţie specială limitată la doar 100 de exemplare: BMW X6M Design Edition.

Indicativul Design Edition presupune dotarea top-modelului X6M cu tot ce e mai bun prin catalogul BMW. Astfel, exteriorul este particularizat prin stickere având culorile tradiţionale ale departamentului M GmbH, dar şi prin ornamente din fibră de carbon (calandru, splitter frontal, un mic eleron pe hayon şi difuzorul). La care se mai adaugă jantele cu 5 spiţe duble, având 21 inci.

Interiorul afişează o sobrietate sportivă datorită tapiţeriei din piele bi-ton negru cu roşu Mugello de pe bord, care se asortează de minune cu ornamentele Piano Black. Scaunele sport sunt îmbrăcate în piele Merino, de asemenea cu detalii roşii şi cusătură roşie vizibilă, iar pe bord, în faţa pasagerului din dreapta, este montată o plăcuţă cu numărul de serie al fiecărei maşini.

Toate acestea duc la un preţ de 129.000 de euro în Germania, ceea ce înseamnă cu 16.000 de euro mai mult decât un BMW X6M ”obişnuit”. Diferenţă care suntem siguri că va fi considerată modică de pasionaţi, dat fiind numărul mic de exemplare produs, dar şi echipamentele de care dispune aceasă ediţie specială X6M Design Edition.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide