Doar pentru femei: calendarul 2013 Autowasche... cu bărbaţi!

Doamnelor, domnişoarelor şi (o anumită parte a) domnilor, ce spuneţi de un calendar 2013 cu maşini şi bărbaţi? Însă nu orice maşini! Vedeţi în continuare dacă recunoaşteţi modelele din poze.

Doar pentru femei: calendarul 2013 Autowasche... cu bărbaţi! Doar pentru femei: calendarul 2013 Autowasche... cu bărbaţi!

Sloganul de pe Autowasche Kalender 2013 este cât se poate de grăitor: ”Venim în pace şi vă aducem umor”. Prin urmare, acest calendar 2013 nu este altceva decât o parodie la calendarele sexy cu fete şi maşini.

Trecând peste caracterul hilar al imaginilor, remarcăm, totuşi, că realizatorii au făcut efortul de a aduce în prim plan nişte modele intrate deja în istorie.

Aşa încât, după ce veţi râde (sau, dimpotrivă, veţi da cu pietre în idee), vă invităm la un quiz - ce modele apar în imaginile din GALERIA FOTO? Atenţie, modele pe patru roţi...

P.S.

Dacă vă place acest calendar, trebuie să ştiţi că e de vânzare pentru un preţ de 32 de euro. Ce ziceţi, merită?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.