Documentar despre viaţa lui Paul Walker. Filmul pe care îl aşteaptă milioane de iubitori de maşini

Intitulat "Eu sunt Paul Walker", va urmări ...

Documentar despre viaţa lui Paul Walker. Filmul pe care îl aşteaptă milioane de iubitori de maşini Documentar despre viaţa lui Paul Walker. Filmul pe care îl aşteaptă milioane de iubitori de maşini

Reţeaua Paramount lucrează la un documentar despre viaţa lui Paul Walker. 

Documentarul, intitulat "Eu sunt Paul Walker", va urmări viaţa atât viaţa de pe scenă, precum şi pasiunile sale din afara Hollywood-ului. Unele dintre aceste pasiuni au inclus conservarea oceanelor lumii şi implicarea în reconstrucţia Haiti-ului după cutremurul care a devastat ţara.

Pentru pasionaţii de maşini şi cei de film, Walker s-a făcut remarcat în rolul lui Brian O'Conner în franciza Fast and Furious, deşi cariera sa a început mult mai devreme, în filme ca The Skulls, Into the Blue şi Bobby Z.

Viaţa lui Walker a fost curmată tragic la sfârşitul anului 2013, când a fost ucis într-un accident de maşină la bordul unui Porsche Carrera GT condus de prietenul său apropiat, Roger Rodas. 

Citeşte şi Cel mai vizualizat videoclip cu maşini, din toate timpurile - VIDEO

Citeşte şi Deszăpezire ca-n Occident pe drumurile din România. Judeţul în care îţi vei dori să te muţi - VIDEO

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.