Documentar despre viaţa lui Paul Walker. Filmul pe care îl aşteaptă milioane de iubitori de maşini

Autor: Marius Vișan 02 mart. 2018 Știri auto
Documentar despre viaţa lui Paul Walker. Filmul pe care îl aşteaptă milioane de iubitori de maşini

Reţeaua Paramount lucrează la un documentar despre viaţa lui Paul Walker. 

Documentarul, intitulat „Eu sunt Paul Walker”, va urmări viaţa atât viaţa de pe scenă, precum şi pasiunile sale din afara Hollywood-ului. Unele dintre aceste pasiuni au inclus conservarea oceanelor lumii şi implicarea în reconstrucţia Haiti-ului după cutremurul care a devastat ţara.

Pentru pasionaţii de maşini şi cei de film, Walker s-a făcut remarcat în rolul lui Brian O’Conner în franciza Fast and Furious, deşi cariera sa a început mult mai devreme, în filme ca The Skulls, Into the Blue şi Bobby Z.

Viaţa lui Walker a fost curmată tragic la sfârşitul anului 2013, când a fost ucis într-un accident de maşină la bordul unui Porsche Carrera GT condus de prietenul său apropiat, Roger Rodas. 

Citeşte şi Cel mai vizualizat videoclip cu maşini, din toate timpurile – VIDEO

Citeşte şi Deszăpezire ca-n Occident pe drumurile din România. Judeţul în care îţi vei dori să te muţi – VIDEO

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide