Documentar Pagani Zonda R la Nurburgring

Pagani Zonda R a reuşit un timp record de 6:47.5 minute pe Nurburgring. Iată ce spune părintele mărcii despre creaţia sa care scrie istorie.

Nurburgring, altarul pasionaţilor de viteză şi locul în care marii piloţi şi constructori îşi măsoară forţele pentru un loc cât mai fruntaş în clasamentul celor mai rapide tururi pe fâşia de asfalt care măsoară 20.832 m. De curând ceasul a fost dat peste cap de Pagani Zonda R care a devenit cel mai rapid supercar, derivat dintr-unul omologat de stradă. Iată un scurt documentar în care Horacio Pagani şi Marc Basseng, cei doi oameni care merită toate laudele, vorbesc despre încercare istorică de pe Ring.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.