Dodge Avenger

Producătorul american lansează Avenger, modelul ce se vrea a înlocui cu succes vechea generaţie Stratus.

Dodge Avenger Dodge Avenger
Noua maşină a fost precedată de un concept omonim prezentat la Paris, de la care a moştenit aproape toate caracteristicile de design. Dodge Avenger se diferenţiază prin farurile mari, capota înaltă şi mai ales forma montantului spate. Impresia de robusteţe a fost preferată pentru suprafaţa vitrată, uşile mari şi geamurile mici putând crea, totuşi, în interior o uşoară senzaţie de claustrofobie.

Pentru a face faţă concurenţei, noul model va fi oferit în premiera şi cu transmisie la toate roţile. Siguranţa pasivă este asigurată de airbagurile frontale şi cortină standard, însă ABS-ul şi ESP-ul sunt doar opţionale pe versiunea de bază. Noul Avenger va fi dotat cu trei motoare: un 4 cilindri de 2,4 litri şi 173 CP, un V6 de 2,7 litri şi 189 CP şi încă un V6, de 3,5 litri, care dezvoltă 235 CP. Vânzările încep în această primavară de la un preţ mai mic comparativ cu generaţia precedentă.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.