Dodge Caliber SRT-4

Varianta sport a lui Dodge Caliber, caracterizat în reclame de expresia "oricum, dar nu drăguţ", va fi lansată în curând pe piaţa americană.

Dodge Caliber SRT-4 Dodge Caliber SRT-4
Unul dintre membrii forumului caliberforums.com a intrat în posesia datelor despre noul model, înainte de lansarea oficială a acestuia. Deşi iniţial se anunţase că puterea motorului va atinge 300 CP, în realitate Caliber SRT-4 va beneficia de propulsorul turbo de 2,4 litri de pe PT Cruiser, care va dezvolta 280 CP. Performanţele se anunţă destul de bune: 250 km/h viteza maximă şi puţin peste 6 secunde pentru demarajul 0-100 km/h pot face din Caliber un hot-hatch interesant.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.