Dodge Challenger SRT8

Dodge a prezentat primele poze cu noul său model sportiv Challaenger SRT8, ce va avea premiera la Salonul Auto de la Chicago din februarie.

Dodge Challenger SRT8 Dodge Challenger SRT8
Ford Mustang a fost modelul ce a reuşit să se impună în timp şi să devină o icoană a muscle-car-ului tipic american. Dar în curând va avea doi noi oponenţi puternici, Chevrolet Camaro şi noul Dodge Challenger SRT8, ale cărui prime detalii au fost făcute publice. Urmând să debuteze în februarie la Chicago Auto Show, noul Dodge se va vinde cu preţuri începând de la 37995 de dolari.

Dodge Challenger jantaAnunţat în această vară, SRT8 va fi vândut cu titlu de serie limitată, fiecare model fiind dotat cu propria plăcuţă cu număr de identificare. Disponibil în negru, argintiu sau portocaliu HEMI, Dodge Challenger SRT8 va avea un interior sportiv, frâne performante şi o versiune dopată a motorului V8 Hemi de 6,1 litri. Primele livrări se vor face din primăvara.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.