Dodge Challenger SRT8

Dupa o absenţă de 35 de ani muscle-car-ul american revine în forţă cu un o putere suficientă şi un preţ cel puţin incredibil.

Dodge Challenger SRT8Prezentat de curând la Salonul Auto de la Chicago, Dodge Challenger SRT8 este dotat cu un motor V8 Hemi de 6,1 litri ce dezvoltă 425 CP. Iniţial vor exista doar 6400 de exemplare, vopsite în Hemi Orange, Bright Silver Metallic sau Brilliant Black Crystal, fiecare cu o plăcuţa de identificare.

Bazat pe platforma tehnică LX utilizată şi de Chrysler 300, Challenger are doar două uşi, un ampatament mai mic şi un preţ de 37,995 de dolari, ceea ce în bani mai cunoscuţi se traduce în doar 26.000 de euro. Iar la o asemene sumă, pentru 425 CP orice alt detaliu începe să nu mai conteze. Dar modelul american promite un nivel de manevrabilitate şi o ţinută de drum la cote înalte, ce în combinaţie cu performanţele V8-ului (de la zero la 60 mph în aproape 5 secunde) vor epuiza numărul limitat de modele în cel mai scurt timp.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.