Dodge Challenger SRT8 vs Ford Mustang Bullitt

Cei de la InsideLine ne prezintă un adevărat Muscle - Car show prin intermediul testului comparativ efectuat de americani: Dodge Challenger SRT8 vs Ford Mustang Bullitt.

Testul comparativ al celor de la Inside Line în care protagoniştii sunt două muscle car-uri cu pretenţii, Dodge Challenger SRT8 şi Ford Mustang Bullitt nu avea cum să nu iasă cu cum mult fum şi cauciuc lăsat pe şosea.

Urmăriţi video-ul pentru a descoperii care dintre cele două este mai tare. Dar mai întâi să ne reamintim că: Dodge Challenger SRT8 este propulsat de un V8 Hemi de 6,1 litri care dezvoltă 420 CP, iar Ford Mustang Bullitt are sub capotă un V8 de 4,6 litri şi 315 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.