Dodge Charger fuge de extratereştri într-o nouă reclamă: Defiance. VIDEO

Într-o nouă reclamă pentru sedanul american Dodge Charger, scenaristul şi regizorul au profitat de parteneriatul dintre Dodge şi serialul de televiziune Defiance pentru a crea un spot în care maşina americanilor îl ajută pe şofer să scape de câţiva extratereştri într-o lume postapocaliptică.

Dodge Charger fuge de extratereştri într-o nouă reclamă: Defiance. VIDEO Dodge Charger fuge de extratereştri într-o nouă reclamă: Defiance. VIDEO

Dodge a profitat de colaborarea cu Syfy şi Trion Worlds pentru serialul de televiziune şi jocul Defiance şi a creat o reclamă pentru sedanul Charger în care maşina încearcă să scape de nişte extratereştri într-o lume postapocaliptică.

Povestea serialului şi a jocului Defiance se desfăşoară în anul 2046, pe planeta Pământ, unde oamenii încearcă să supravieţuiască după invazia făcută de şapte rase de extratereştri.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.