Dodge verifică 20.000 de maşini de Poliţie

Dodge cheamă în service 20.009 de modele Charger şi Magnum aflate în slujba Poliţiei din Statele Unite. Modelele vizate pentru verificări au probleme la cutia de viteze, afişând eronat treapta de viteză.

Dodge verifică 20.000 de maşini de Poliţie Dodge verifică 20.000 de maşini de Poliţie

Modelele vizate pentru diagnostic, Dodge Charger şi Magnum, au fost vândute începând cu 2006. Problemele înregistrate sunt la cutia de viteze, care poate afisa eronat treapta în care se rulează. Această greşeală de funcţionare ar pute fi periculoasă pentru cel aflat la volan şi este cauzată de slăbirea unui cablu la cutia de viteze.

Remedierea constă în montrea unui mecanism de blocare la respectivul cablu şi nu ar trebui să imobilizeze pentru foarte mult timp unităţile de Poliţie din Statele Unite ale Americii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.