Dodge Viper SRT10

Dodge dezlănţuie cea mai puternică versiune a binecunoscutului Viper. Noul Viper SRT10 se lansează cu titlul de cea mai puternică maşină sportivă americană, cu un reord de 600 CP obţinuţi dintr-un V10 din aluminiu, cu o cilindree pe măsură: 8,4 litri.

Capota noului model Dodge Viper a fost modificată semnificativ, adăugându-se acum numeroase guri de aerisire, cu un real rol de răcire.


Viitorii clienţi Dodge vor putea alege dintre cinci noi culori de exterior, cinci versiuni de interior sportiv şi numeroase opţionale. Imensa herghelie de sub capotă asigură performanţe de invidiat. Bestia americană accelerează până la 100 km/h în mai puţin de 4 secunde. Timpul pentru 0 - 100 mph - 0 durează doar 12 secunde, cu o distanţă de frânare sub 31 de metri. Noul Dodge Viper SRT10 va ajunge în showroomurile din America de Nord în această vară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.