Dodge ZEO Concept

Dodge vine la Salonul Auto de la Detroit cu un model inedit, un concept sportiv propulsat de motoare electrice.

Dodge ZEO Concept Dodge ZEO Concept
Chrysler Group va prezenta în ianuarie la showul american prin intermediul mărcii Dodge un concept foarte interesant. Zeo este un sport wagon cu patru uşi ce poate acomoda patru pasageri şi potrivit celor de la Chrysler singura modalitate de propulsie este una electrica prin intermediul unui set de baterii litiu-ion capabil de o autonomie de 400 de km.

Mai multe detalii despre conceptul Dodge ZEO lung de 4390 mm şi înalt de doar 1290 mm vom afla în apropierea Salonului Auto de la Detroit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.