Doi hoţi au furat un drum asfaltat. La modul cel mai propriu

Ce-ţi trebuie ca să furi asfaltul de pe un drum, în doi oameni? Păi, mult spor, în primul rând...

Doi hoţi au furat un drum asfaltat. La modul cel mai propriu Doi hoţi au furat un drum asfaltat. La modul cel mai propriu

Doi bărbaţi din provincia chineză Jiangsu au fost arestaţi după ce au furat 410 metri de asfalt - care constituiau un drum public - şi l-au vândut. Yang şi Yin Gu au reuşit această performanţă în doar două zile, folosindu-se de un excavator şi de o camionetă. 

Intenţia, desigur, a fost sporirea veniturilor, cele 630 de tone de asfalt urmând să fie vândute unei cariere în schimbul a 12.000 yuani (circa 7.700 de lei). Surprinşi de camerele de luat vederi în timp ce transportau asfaltul - şi, ulterior, prinşi şi arestaţi - aceştia au motivat gestul prin a declara că „ţinând cont că drumul nu era frecventat, ne-am gândit că am putea, la o adică, să săpăm şi să facem nişte bani”.

Dacă şi-ar păstra „tarifele”, băieţii ar putea să facă o avere cu contracte de infrastructură - nu ştim pe nimeni să ceară atât de puţini bani pentru atâta muncă.

Sursa: Shanghaiist via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.