Doi poliţişti din Bucureşti lasă maşina „pe avarii” într-un loc nepermis şi merg la o casă de schimb valutar - VIDEO

Doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine de poliţişti au fost filmaţi în Bucureşti ce parchează maşina neregulamentar.

Doi poliţişti din Bucureşti lasă maşina „pe avarii” într-un loc nepermis şi merg la o casă de schimb valutar - VIDEO Doi poliţişti din Bucureşti lasă maşina „pe avarii” într-un loc nepermis şi merg la o casă de schimb valutar - VIDEO

Doi bărbaţi îmbrăcaţi în haine de poliţişti au fost filmaţi în Bucureşti ce parchează maşina neregulamentar, în zona Bulevardului Decebal. Cei doi merg către o casă de schimb valutar, dar când sunt luaţi la rost de cel care îi filmează se răzgândesc şi pleacă.

Imaginile au fost surprinse de Alexandru C. şi postate apoi pe Facebook. Bărbatul le spune poliţiştilor că au lăsat maşina pe avarii foarte aproape de o trecere de pietoni. Maşina nu este însă una de poliţie, ci un autoturism Audi cu numere de Maramureş. Aceştia nu răspund şi îşi continuă drumul.

VIDEO

Citeşte şi:

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

Aproape 300.000 de euro câştigaţi în doar o lună din comerţul cu „autoturisme de mare putere" la mâna a doua. Care este „reţeta”

Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.