Doi şoferi se întâlnesc într-un pasaj îngust. Rezultatul: blocarea traficului pentru aproape o oră [VIDEO]

Un şofer de Mercedes-Benz S-Class şi o şoferiţă de Mercedes-Benz SLK s-au întâlnit într-un pasaj prin care era loc pentru o singură maşină. Ei au încercat să treacă în acelaşi timp. N-au reuşit.

Doi şoferi se întâlnesc într-un pasaj îngust. Rezultatul: blocarea traficului pentru aproape o oră [VIDEO] Doi şoferi se întâlnesc într-un pasaj îngust. Rezultatul: blocarea traficului pentru aproape o oră [VIDEO]

Videoclipul de mai jos e dovada că e nevoie de doar doi oameni încăpăţânaţi ca să ai parte de o zi proastă. Mai exact, şoferul unui Mercedes-Benz S-Class s-a întâlnit într-un pasaj îngust cu şoferiţa unui Mercedes-Benz SLK.

Se pare că doamna avea prioritate, dar domnul era deja în pasaj şi îi era teamă că o să lovească maşina dacă dădea cu spatele. În schimb, doamna a refuzat pur şi simplu să dea un pic înapoi. Rezultatul: traficul a fost blocat pentru aproximativ 40 de minute.

Din fericire, filmarea nu durează atât de mult.

VIDEO:

Via Carscoops

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.