Doi tineri au fost surprinsi făcând sex pe bancheta din spate a unui taxi [VIDEO]

Un filmuleţ postat de Mirror.co.uk ne arată câteva secvenţe...

Doi tineri au fost surprinsi făcând sex pe bancheta din spate a unui taxi [VIDEO] Doi tineri au fost surprinsi făcând sex pe bancheta din spate a unui taxi [VIDEO]

 


Un filmuleţ postat de Mirror.co.uk ne arată câteva secvenţe neobişnuite petrecute într-un taxi, în mijlocul traficului din Moscova.

GALERIE FOTO

Un şofer a filmat scene fierbinţi cu un cuplu care facea sex pe bancheta din spate a unui taxi.  

Ce doi iubăreţi nu doar că nu s-au ruşinat deloc în momentul în care erau filmaţi, dar tipa chiar a ieşit pe fereastră şi le-a arătat tuturor, zâmbind, sânii.

Nici partenerul ei nu s-a simţit jenat, acesta gesticulând celor din jur că totul e ok.

În ciuda faptului că era sâmbătă dimineaţă, martorii spun că cei doi îndrăgostiţi păreau să fie sub influenţa alcoolului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.