Domingo va conduce BMW Hydrogen 7

Faimosul cântăreţ de operă Placido Domingo a primit azi cheile unui BMW Hydrogen 7, prima maşină de lux alimentată cu hidrogen.

Domingo va conduce BMW Hydrogen 7 Domingo va conduce BMW Hydrogen 7
"Este o onoare să iau parte la iniţiativa celor de la BMW pentru educarea, informarea şi, nu în ultimul rând, pentru a influenţa modul de gândire a societăţii asupra combustibililor alternativi" a declarat Placido Domingo. Cu ajutorul oamenilor cu o mare influenţă, asemenea lui Placido Domingo, BMW speră ca, pe termen scurt, să atragă intereseul asupra propulsiei cu hidrogen şi să stimuleze cererea pentru crearea infrastructurii necesare.

O serie de personalităţi publice au optat pentru utilizarea unui BMW Hydrogen 7 pentru diferite ocazii, dintre care enumerăm: Brad Pitt şi Angelina Jolie, Richard Gere, Sharon Stone şi o serie de politicieni, precum Michael Glos (ministrul german pentru economie şi tehnologie) sau Günter Verheugen (vicepreşedintele Comisiei Europene).
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.