Donald Duck arestat

Atenţie, nu este o glumă! Donald Duck a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice. VEZI VIDEO!

Donald Duck, un bărbat de 51 ani, care se întâmplă să aibe acelaşi nume cu personajul din renumitele desene animate Walt Disney, a fost prins şi arestat după ce s-a constat că se afla la volan sub influenţa alcoolului. Acesta aştepta la coada unei pizzerii drive-in din Massillon, Ohio, unde a lovit în repetate rânduri maşina care se afla în faţa lui.

Atunci când poliţiştii au ajuns la locul faptei, aceştia au observat că Donald Duck mirosea a alcool şi avea ochii roşii, şi, de parcă nu ar fi fost de ajuns, la deschiderea portierei, a mai căzut şi o pungă cu marijuana.
Pentru toate acestea, Donald Duck care a mai fost prins de nenumărate ori pentru conducere în stare de ebrietate, a fost arestat şi dus la închisoare.

VEZI AICI VIDEO-UL!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.