Dongnan Concept

În apropierea Salonului Auto de la Beijing, ce se va deschide în a doua parte a acestei luni, un producător local, Dongnan a dat publicității primele detalii cu privire la un viitor model.

Dongnan Concept Dongnan Concept
Pănă acum Dongnan a colaborat cu Chrysler și Mitsubishi, dar se pare că producătorul chinez a hotărât să o ia pe un drum propriu. Cum se poate face acest lucru mai bine, decât cu un nou model? Zis și făcut. Și au lansat schițele unui viitor concept ce se va lansa în curând la Beijing. Iar dacă până acum lentoarea chinezilor în copiat se traducea prin modele cu un design împrumutat de la modele de succes internaționale, iată că acum au reușit să se înspire de la un model care nici măcăr nu a apucat să ajungă în producția de serie.

Este vorba de un model Seat anunțat a fi lansat în segmetnul C/D european, un viitor concurent pentru Skoda Octavia. Vizitați galeria multimedia pentru mai multe poze cu noua creație chinezească.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.