Dopaj pentru Opel Corsa OPC

Casa de tuning Dbilas Dynamic oferă pentru Opel Corsa OPC un pachet interesant de upgrade a propulsorului. Rezultatul: 320 CP.

Dopaj pentru Opel Corsa OPC Dopaj pentru Opel Corsa OPC

Pentru a mări puterea de la 192 CP la 320 CP, cei de la Dbilas Dynamic au operat o serie de modificări asupra propulsorului. Modificăriile includ rescrierea softului unităţii de control al motorului (ECU), modificarea turbinei, pistoane forjate, plus echiparea maşinii cu evacuare şi admisie sport.

Creşterea de putere se traduce în doar 5,1 secunde de la 0 la 100 de km/h, iar viteza maximă, atinsă pe autostrăzile din Germania, a fost de 264 km/h. Maşina mai este echipată şi cu un kit de suspensii Eibach, garda la sol fiind coborâtă cu aproximativ 20 mm.

Preţul kitului de putere se ridică la 5.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.