Dotarea de pe limuzina lui Kim Jong-un care ar face orice bărbat fericit

Limuzina dotată a preşedintelui

Dotarea de pe limuzina lui Kim Jong-un care ar face orice bărbat fericit Dotarea de pe limuzina lui Kim Jong-un care ar face orice bărbat fericit

Da, e o ştire pe care o luăm ca atare, de pe site-ul Carbuzz. Nu ştim dacă e dezinformare, iar dacă ar fi aşa ceva, nu mirosim scopul. Până la urmă, omul ăsta are pe una dintre limuzinele din flota lui, opţiunea pe care ne-am dori-o toţi. Cum funcţionează, cum e instalată, habar nu avem. Niemeni nu ştie, dar a transpirat o informaţie pe uşa din dos a unui fost angajat al unui serviciu de apărare din Coreea de Nord. În 2005 a ajuns în Coreea de Sud, motiv pentru care are voie să spună lucruri. Lee Yun-Keol, aşa cum îl cheamă, susţine că preşedintele Coreei de Nord are un WC propriu în maşină. Sau un sistem în care-şi poate face nevoile fără ca ele (nevoile) să ajungă în mâinile agenţilor secreţi, ale spionilor. Pentru că urina şi fecalele conţin informaţii despre posibilele vulnerabilităţi ale corpului liderului suprem.

Există poveşti că şi CIA-ul, în trecut, ar fi încercat să obţină date preţioase din fecalele marilor lideri mondiali. Explicaţia e plauzibilă, atât timp cât geneticienii pot să cloneze fiinţe cu informaţia pe care o obţin dintr-un fir de păr sau un miligram de salivă. Acum ne gândim la un concurs de cele mai frumoase WC-uri din limuzine ale preşedinţilor.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.