Două accidente grave au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui

Două accidente grave au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa.

Două accidente grave au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui Două accidente grave au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui

Două accidente grave au avut loc în această dimineaţă pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa.

În jurul orei 5:00, pe Autostrada A2, km 77, sensul de mers spre Constanţa, banda 2, a luat foc un autovehicul. În urma incendiului, o persoană a decedat. Din cauza acestui eveniment rutier, de la km 64+500, sensul Bucureşti-Constanţa, poliţia a deviat traficul pe DN 3-DN 3A, traficul fiind reluat pe A2 ulterior.

În jurui orei 7 s-a produs al doilea accident, pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, în localitatea Fundulea.

În accident au fost implicate şapte autoturisme, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Pe sensul către litoral al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, la kilometrul 37, localitatea Fundulea, a avut loc un accident în care au fost implicate şapte autoturisme. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei producerii evenimentului. În urma accidentului o persoană a fost rănită uşor", potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.