Două Mercedes-Benz S-Class, mai vechi de 20 ani, de vânzare ”la pachet” pentru 300.000 de dolari. GALERIE FOTO

Maşinile mai vechi de 20 ani, care în ciuda ”vârstei” au acumulat puţini kilometri ...

Două Mercedes-Benz S-Class, mai vechi de 20 ani, de vânzare ”la pachet” pentru 300.000 de dolari. GALERIE FOTO Două Mercedes-Benz S-Class, mai vechi de 20 ani, de vânzare ”la pachet” pentru 300.000 de dolari. GALERIE FOTO

 


Maşinile mai vechi de 20 ani, care în ciuda ”vârstei” au acumulat puţini kilometri la bord, au fost întotdeauna nişte descoperiri interesante. Site-ul Carscoops.com a descoprit pe eBay un anunţ care a atras atenţia internauţilor: două Mercedes-Benz S-Class mai vechi de 20 ani, de vânzare, ”la pachet” pentru 300.000 de dolari. 

Cele două exemplare un reprezentate de un Mercedes 600SEL din 1992  cu 2.412 de kilometri la bord şi un Mercedes 400SE din 1994 cu doar 443 de kilometri. Vânzătorul susţine că ambele maşini sunt ca noi, acestea fiind depozitate într-un garaj în care a existat un climat controlat.

Fotografiile furnizate de proprietar ne dezvăluie condiţia uimitoare în care au fost păstrate maşinile, pe unele elemente putându-se vedea folia cu care au venit din fabrică, însă preţul cerut este la limita ridicolului. 

GALERIE FOTO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.