Două trasee de examinare în plus pentru cei din Ilfov care vor să obţină permisul auto

Autor: Mediafax 17 ian. 2019 Știri auto
Două trasee de examinare în plus pentru cei din Ilfov care vor să obţină permisul auto

Reprezentanţii Direcţiei Permise Auto anunţă că, începând cu 18 februarie, locuitorii din Ilfov care vor să obţină permisul de conducere vor susţine încă două trasee de examinare, pe lângă cel din Bucureştii Noi.

„La Judeţul Ilfov, începând cu 18 februarie se vor suplimenta locurile cu încă două puncte. Aglomeraţia foarte mare din zona Bucureştii Noi, unde locul de examinare aparţine şi Serviciului de examinare Bucureşti, duce la o creştere a perioadei de examinare a candidaţilor, adică la o perioadă de 60 de zile de aşteptare până la susţinerea probei practice”, a declarat, miercuri, Rodica Popescu, reprezentant DRPCIV.

În acest sens, potrivit DRPCIV, s-a luat măsura suplimentării locurilor de examinare pentru Judeţul Ilfov şi s-a introdus traseul de la Palatul Naţional al Copiilor şi cel de la Parcul IOR, în plus faţă de Bucureştii Noi.

De asemenea, pentru Ilfov, la categoria de profesionişti, va exista şi un traseu pe Centura Capitalei.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide