Dovada (video) că un burnout nu îţi distruge numai anvelopele

Probabil că ştiai deja asta. Însă nu putem să lăsăm un asemenea exemplu video elocvent şi spectaculos să treacă neobservat. Detalii în cele ce urmează.

Dovada (video) că un burnout nu îţi distruge numai anvelopele Dovada (video) că un burnout nu îţi distruge numai anvelopele

Nu vrem să-ţi stricăm surpriza neplăcută, aşa că îţi spunem de pe-acum că s-ar putea să te plictiseşti un pic în timp ce protagonistul filmării scoate tot ce are mai bun din V8-ul de patru litri, cu 253 de cai-putere, al Lexusului SC400. Partea spectaculoasă (şi dureroasă pentru protagonistul nostru) începe abia la minutul 2:17, când fumul se dispersează şi ce rămâne este o roată descălţată, cu etrierul în flăcări

Dacă te întrebi de ce a luat foc frâna... ei bine, ca să faci un burnout, timp de două minute, în acelaşi loc, trebuie să apeşi şi frâna. În cazul maşinilor cu tracţiune pe spate în special, raportul de frânare pe punţi ajunge şi la 80/20 faţă/spate. Dacă te întrebi de ce altora care fac burnout nu li se întâmplă asta... ei bine, aceia au un dispozitiv care le taie presiunea sistemului de frânare de pe puntea spate. Da, aceia sunt profesionişti. Acesta este un amator îndrăzneţ care ne-a exemplificat teoria antemenţionată. 

... iar dacă ţi-ai stârnit cheful de a vedea fum, fum, fum şi iarăşi fum, îţi propunem să vizionezi şi cel mai elegant burnout pe care l-am văzut noi în ultimul timp. Sau cel mai... amplu, demn de record mondial.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.