Dr. Dre face praf un Ferrari 360 Modena

Videoclipul piesei "I Need a Doctor" semnată Dr. Dre prezintă distrugerea unui Ferrari 360 Modena. Urmăriţi aici scene din spatele camerelor de filmat.

Urmăriţi scene din spatele camerelor de filmare timpul turnării videoclipului pentru cea de-a doua piesă al lui Dr. Dre: "I Need a Doctor", extrasă de pe noul album Detox care se lansează peste aproximativ o lună. Pentru fanii mărci Ferrari poate să fie un pic tulburător, veţi asista la distrugerea totală al unui Ferrari 360 Modena.

În videoclipul primei piese extrase de pe noul album - "Kush", Dr.Dre rulează cu un Lamborghini Murcielago, probabil ultima apariţie a acestui model într-un clip hip-hop, oare cât mai avem de aşteptat până la debutul în rap al lui Lamborghini Aventador.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.